Спеціалісти по нерухмості, професійні ріелтори

Матейко Тетяна

Агенція нерухомості 'ВІСОН' Агенція нерухомості 'ВІСОН'
Матейко Тетяна

Вітаю! Мене звати Тетяна. Я - представник агенція нерухомості 'Вісон'. Займаємося купівлею, продажем, орендою, експертною оцінкою нежитлової рухомості. А також допомагаємо із узаконенням добудов та перепланувань. Надаємо професійну консультції про підбір об'єкта нерухомості. Ми пропонуємо Вам, звертаючись у нашу агенцію нерухомості, отримувати найсвіжіші пропозиції та актуальні ціни про реальні об’єкти на ринку нерухомості. Також на сайті реалізована можливість перегляду відео про обєкт нерухомості який вас цікавлять, а також правдиві та актуальні фото. Буду рада Вам допомогти у пошку житла своєї мрії!

Год начала работы: 2017
Специализация: займаюсь реалізацією та підбором об'єктів для клієнтів

Категории недвижимости, в которых я работаю:
Продаж: Квартири, Будинки та дачі, Офісні приміщення, Комерційна нерухомість, Промислова та логістична нерухомість, Земельні ділянки, Гаражі
Оренда: Квартири, Будинки та дачі, Офісні приміщення, Комерційна нерухомість, Промислова та логістична нерухомість

Ludmila Sid 04.05.2020

Дякуємо за гарний сервіс в покупці квартири. Вісон - агенція, якій справді можна довіряти. Дякуємо за конструктив, поради та допомогу!

Аліна Кустра 17.10.2020

Я ніколи не довіряла рієлторам та агенціям нерухомості, поки не познайомилася зі спеціалістами Вісон. Дякую вам за розуміння та швидкі терміни. Мені потрібно було терміново переїхати з однієї квартири на іншу, а часу, щоб шукати все самій, домовлятися - не було. Мені ніхто не намагався 'впарити' будь-яку квартиру на оренду, а підшуковували те, що підходить під мої критерії. Дякую за допомогу і бажаю вам успіху у роботі!

Додати відгук